Advies

Technisch advies

Johec International heeft een team van deskundigen ter beschikking met een brede kennis en ervaring in generatortechniek. Dit team kan u adviseren bij de selectie van de juiste generator voor uw toepassing.

De momenteel meer en meer toegepaste thyristor gestuurde belastingen oefenen een negatieve invloed uit op de generatoren. Dit vereist een goed advies bij de selectie van de generator en de diesel- of gasmotor. Johec International selecteert voor u tevens de correcte flexibele koppeling op basis van TVC berekeningen.

Projectmanagement

U kunt op ons rekenen voor volledig projectmanagement voor de selectie, installatie of modificatie van uw generatoren. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis over de meest uiteenlopende projecten: van kleine noodstroomaggregaten tot de meest complexe maritieme en industriële projecten.

Training

Tevens zijn wij toegerust tot het geven van cursussen in generatortechnieken. We hebben hiervoor verschillende cursussen beschikbaar, zoals generator basiskennis, storing zoeken e.v.a. Onze trainingen hebben zowel een theoretische als een praktijk component.