Over ons

Wat wij doen

Johec International B.V. is specialist op het gebied van generatortechniek. Wij bieden een compleet gamma aan oplossingen en voor de meest diverse generatortoepassingen in laag-, midden- en hoogspanning; voor gebruik in de industrie, maritieme sector (binnenvaart, zeevaart, offshore), agrarische sector (wkk voor tuinbouw) en utiliteitsbouw (noodstroom voor hotels, ziekenhuizen, etc.). Onze dienstverlening omvat de gehele levensloop van uw generator: van aankoopadvies via inbedrijfstelling, inspectie, onderhoud (smeren. revisie) en  reparatie tot uiteindelijke buiten bedrijfstelling.

Uw continuïteit is onze continuïteit

Wij voelen ons nauw betrokken bij de continuit de processen van onze klanten. Wij denken met u mee over het opzetten een preventief onderhoudsprogramma om storingen tot een minimum te beperken. Wij denken ook met u mee over de toepassing van nieuwe duurzame technieken om de levensduur van uw generatoren te verlengen.

Kwaliteit en veiligheid in ieders belang

Uiteraard is er ons alles aan gelegen om ons werk veilig en conform uw eisen en wensen te doen. Wij besteden daarom veel aandacht aan de continue training van ons personeel, aan de kwaliteit van onze arbeidsmiddelen en aan de confirmatie van onze bedrijfsprocessen aan de normen van ISO 9001 en VCA. Indien wij op locatie een onveilige situatie aantreffen zullen wij u daar in ons beider belang zeker van in kennis stellen.

Flexibiliteit in uw belang

Eén van onze belangrijkste sterke punten is dat wij onze planning flexibel kunnen aanpassen aan uw behoeften.  Dit kan omdat wij als modern bedrijf naast een vaste kern van specialisten ook beschikken over een groot netwerk van door ons nauwkeurig op kwaliteit geselecteerde partijen voor zowel de levering van extra technici als voor specialistische taken. Hierdoor kunnen wij ons bedrijf zonder kwaliteitsverlies zeer snel aanpassen op de vraag, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn en ook grote projecten succesvol kunnen aanpakken, zowel in de Benelux als wereldwijd.

Al bijna 15 jaar tot uw dienst

Johec International is in 2004 opgericht door Rob de Jonge en Steve van Heckers, die op dat moment hun sporen op het gebied van generatortechniek al ruim hadden verdient. Door een selectief aanname beleid van generatorspecialisten is het bedrijf gestaag gegroeid tot een internationaal erkend specialist in generatortechniek met langlopende contracten met generatorleveranciers als Cummins Generator Technology (leverancier van Stamford en AvK) en TDPS.