Service

Inbedrijfstelling

Inbedrijfstelling van uw generatorsets is een de onze belangrijkste specialisaties van Johec international. Onze technici zijn getraind om de inbedrijfstelling uit te voeren voor de tuinbouw, industrie en noodstroomvoorziening en specifiek voor de scheepvaart met parallelle werking, boegschroefbediening, load sharing, PTO / PTI, etc. … Moet de generator een keuring ondergaan door BVQI, LRS, GL of een ander bureau? Wij kunnen dat voor u regelen.

Preventief onderhoud

Op gezette tijden moeten generatoren geïnspecteerd, gesmeerd en gereviseerd worden. Dit kunnen wij op afroepbasis voor u doen, maar ook op basis van een vooraf overeengekomen onderhoudscontract / service level agreement. In welk geval uw continuïteit maximaal gegarandeerd is en wij u volledig kunnen ontzorgen van planning en uitvoering.

Storingen en reparaties

Indien u een generatorstoring heeft zullen wij zo snel mogelijk op locatie komen om u te helpen. Voor klanten met een onderhoudscontract beschikken wij over een 7x24uur storingsdienst. Wij streven er naar reparaties zo veel mogelijk op locatie uit te voeren. Voor het geval vanwege de aard van de reparatie het werk niet op locatie kan worden uitgevoerd beschikken wij over een goed geoutilleerde werkplaats met testbank. Wij organiseren transport en reparatie en eventueel een ruilgenerator.

johec_servicenumber

 

 

Collega’s gezocht !!!

Momenteel zijn wij op zoek naar minimaal 2 nieuwe collega’s t.w. een Servicemonteur en een Hulpservicemonteur voor uitbreiding van ons serviceteam.

Wij zijn op zoek naar mensen voor mechanisch onderhoud, het elektrisch aansluiten en inregelen van generatoren en het oplossen van storingen.
Een diploma Techniek of Elektro op VMBO-niveau is een  must, maar een MBO-diploma strekt tot aanbeveling.
Bezit van een rijbewijs B en een geldig VCA-certificaat is noodzakelijk.  Een NEN3140 en/of een NEN1010 certificaat zijn een pre.
Ervaring met generatoren zou fantastisch zijn maar is niet noodzakelijk. Wij hebben een intern opleidingsprogramma.
Wel verwachten wij een gezond enthousiasme voor (elektro)techniek en oplossingsgericht denken.
Bijna al ons werk gebeurt bij de klant in het land dus een negen-tot-vijf mentaliteit past niet in het plaatje.

Belangstelling? Neem contact met ons op via contactpagina.